Dřevěná okna a předokenní rolety

Dřevěná okna Plastová okna Zateplení Rekonstrukce
Kontakty
Dodáváme a montujeme výrobky
českých firem
ARKÁDA TRADE spol. s r.o
U Vršovického nádraží 32
101 00 Praha 10
Czech Republic
Tel: +420 271 740 189
Fax: +420 271 741 191
E-mail: arkada@arkada.cz
Zobrazit mapu
N 50° 04.126
E 14° 26.931
Po-Čt: 07:00 - 17:00
Pá: 07:00 - 15:00

OKNA DVEŘE OTHERM - ARKÁDA  

Chytré a ekonomické řešení oken nejen do novostavby                                                            

Provádíme též zateplování objektů, rekonstrukce rodinných domů a bytů, výstavbu rodinných domů, sádrokartonářské, malířské a lakýrnické práce.


Využijte ZIMNÍ SLEVY na okna i dveře 

    

     

   

 

Vstoupili jste na webové stránky  www.arkada.cz (dále jen „web“), na němž jsouprezentovány výrobky a služby naší společnosti za účelem jejich prodeje.Majitelem a provozovatelem webu je obchodní společnost ARKÁDA TRADE, spol. s r.o.(dále jen „dodavatel“). Obsah webu je poskytován bez záruky a provozovatelneodpovídá za případné škody způsobené užíváním webu.

Zasláním poptávkového formuláře za účelem získánínabídky výrobků dodavatele dochází ke zpracování osobních údajů uživatele zestrany dodavatele, které je nezbytné pro plnění smlouvy nebo pro provedeníopatření přijatých před uzavřením smlouvy mezi dodavatelem a uživatelem.Dodavatel zpracovává osobní údaje převzaté od uživatele prostřednictvím webu vsouladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraněfyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybutěchto údajů neboli General Data Protection Regulation (dále jen „GDPR“)výlučně za účelem výkonu své podnikatelské činnosti – nabídky, prodeje, dodávkya servisu svých výrobků, a to po dobu 12 měsíců při zachování veškerých právuživatele, jakožto subjektu údajů, zejména dle čl. 12 - čl. 23 GDPR.

 

 

ARKÁDA - okna, dveře, garážová vrata, žaluzie

Dřevěná okna a správně zvolené předokenní rolety vám zaručí nejen příjemné klima v místnosti i za parných letních dnů, ale i pohodlný spánek. Dřevěná okna vynikají svou dlouhou životností a nenáročnou údržbou.

Dřevěná okna patří k těm nejspolehlivějším a tradičním oknům vůbec. Do oken doporučujeme přikoupit i žaluzie nebo předokenní rolety, které vás ochrání hlavně před nadměrným slunečním svitem a zároveň ochrání i vaše soukromí.

Dřevěná okna - ceník - cenovou kalkulaci vám vypracujeme individuálně na základě poptávky


  • Otherm
  • Chcete si objednat a potřebujete se poradit? NAPIŠTE NÁM!

    Jméno:
    Email:

    Reference Více
    • ref1
    • ref2
    • ref3

    Dřevěná okna

    Firma TWW je největší český výrobce dřevěných oken vyráběných na zakázku, který vychází z bohatých zkušeností získaných z více než 240 000 kusů vyrobených oken a dveří. Výrobce vlastní pilu, počítačem řízenou sušárnu dřeva a výrobnu lepených dřevěných hranolků, čímž je garantována stálá a vysoká kvalita použitého vstupního materiálu, která umožňuje dosahovat výslednou vysokou kvalitu vyráběných dřevěných oken.

    Plastová okna

    Plastová okna, balkónové a vchodové dveře od největšího českého výrobce firmy OTHERM, jsou vyráběny z pětikomorového profilu SALAMANDER s celoobvodovým německým kováním Siegenia - AUBI A300 bezpečnost plus s patentovanými ložiskovým rolničkovými čepy, které umožňují trvalou lehkost chodu kování a zvětšuji boční přítlak křídla na rám okna.

    Předokenní rolety

    Předokenní rolety LOMAX jsou vyráběny na nejmodernější technologické lince v rozměrech a provedeních na přání zákazníků v mnoha barevných odstínech a imitacích jednotlivých dřevin. Lamely jsou vyrobeny z hliníku a jsou vyplněny vysoce izolující polyuretanovou pěnou, která spolehlivě zabezpečuje vynikající tepelně izolační vlastnosti.

    Dřevěná okna

    Potřebujete nová dřevěná okna - eurookna? Pak není nic jednoduššího než si vybrat z naší široké nabídky dřevěných oken a doplňků, jako např. předokenní rolety. Můžeme vám nabídnout standardní i designová dřevěná okna, předokenní rolety, plastová okna, eurookna i ostatní výrobky, například dveře a garážová vrata. Náše dřevěná okna splní veškeré vaše požadavky – všechny řady jsou variabilní, nabízí i několik bezpečnostních prvků, na výběr je z několika variant, takže se vybraná dřevěná okna plně přizpůsobí danému interiéru.

    Dřevěná okna jsou vysoce funkční a ekologická. K výrobě těchto oken se používají kvalitní materiály. Samozřejmostí je zmíněná variabilita a funkčnost těchto dřevěných oken. K dřevěným oknům patří také kvalitní dřevěné dveře a předokenní rolety. Ekologická dřevěná okna skvěle zapadnou do každého stavení. Správným výběrem dřevěných oken ušetříte nemalé peníze a zamrzíte hluku z ulice.

    Předokenní rolety

    Moderní předokenní rolety mají celou řadu funkcí. Vnitřní rolety dokáží pouze zastínit světlo a nedokáží toho o mnoho více než klasické žaluzie. Pokud si však pořídíte venkovní rolety, tak nejenže můžete váš dům velmi účinně ušetřit, ale také lze díky nim ušetřit finanční prostředky a ochránit majetek.

    Výhodou předokenních rolet jsou jejich velmi dobré izolační vlastnosti. V zimě tak můžete snížit množství tepla, které uniká přes okna a ušetřit tak i tisíce korun. Naopak v létě stačí zatáhnout předokenní rolety, díky čemuž vytvoříte v domě příjemnější-chladnější prostředí nebo ušetříte za klimatizaci.Předokenní rolety dokáží také účinně ochránit dům před zloději, což oceníte především ve chvíli, kdy odjete například na dovolenou.

    Náš dodavatel dokáže vyrobit předokenní rolety v různých barevných provedeních nebo třeba i s volitelným vzorem. Díky tomu budete moci styl rolet přesně zkombinovat a sladit s vašim domem. Námi prodávané produkty lze nainstalovat jak na novostavby, tak i na starší objekty. V případě novostaveb je nejvýhodnější samozřejmě předokenní rolety zabudovat přímo do domu. U starších staveb je situace komplikovanější, nejsnadnější řešení představují boxy umístěné nad oknem.

    Rolety pro dodatečnou montáž

    Předokenní rolety lze poměrně snadno nainstalovat bez zásadnějších stavebních úprav. Nad okno stačí umístit roletový box a po stranách vodící lišty. Z naší nabídky si můžete vybrat jak barvu boxu, tak i barvu vodících lišt a lamely, aby celá předokenní roleta zapadla do vzhledu domu a nepůsobila rušivě.

    Zabudované rolety

    Ač si můžete zvolit barvu roletového boxu, tak stále bude viditelný box předokenních rolet působive alespoň trochu rušivě. Proto je mnohem vhodnější zabudovat box s roletou přímo do fasády objektu. Toto řešení samozřejmě vyžaduje zásadní stavební úpravy, a proto je vhodné ho realizovat zejména při stavbě domu nebo kompletní rekonstrukci.

    Ovládání předokenních rolet

    Předokenní rolety lze ovládat různými způsoby, záleží jen na vás, který zvolíte. Nejlevnější řešení představuje ovládání popruhem. U předokenních rolet je třeba použít kliku. Pokud si chcete dopřát trochu luxusu, tak máte možnost zvolit ovládání elektromotorem. Díky motorům můžete ovládat centrálně všechna okna, případně i nastavit automatické zatahování předokenních rolet v určity čas nebo podle počasí.